Primerjava stroškov oskrbe z zemeljskim plinom

Primerjava stroškov oskrbe z zemeljskim plinom omogoča, da spoznate dobavitelje zemeljskega plina in ponudbe na podlagi rednega cenika ter strošek omrežnine, ki je vezan na posamezno lokalno skupnost. Omogoča informativni izračun letnega zneska za predvideno porabo zemeljskega plina.

Primerjava stroškov oskrbe je izdelana izključno na podlagi ponudb rednega cenika, v katerega je vključenih najmanj 50 % in najmanj 250 odjemalcev pri posameznem dobavitelju. V primerjavo stroškov dobave niso vključene ponudbe na podlagi akcijskih oziroma paketnih cenikov.

Vrsta odjema zemeljskega plina

Gospodinjski odjem Mali poslovni odjem
Prikaži tudi ponudbe rednega cenika, ki še niso veljavne

(max: 13.11.2024)
*Lokalna skupnost


Pravno obvestilo
Agencija za energijo se bo trudila posredovati kar najbolj točne podatke na svojih spletnih straneh, vendar uporabnike primerjalnika stroškov oskrbe z zemeljskim plinom na podlagi rednih cenikov opozarja, da so vsebine oziroma izračuni zgolj informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Spletno storitev uporabniki uporabljajo na lastno odgovornost. Izračuni nimajo značaja uradnega dokumenta ali ponudbe in ne zavezujejo agencije ali koga drugega h kakršnimkoli dejanjem.

Prijava v nadzor ponudb, novice

Uporabniško ime
Geslo

Niste registrirani?
Ste pozabili geslo

Zadnja sprememba

Zadnja osvežitev ponudb: 11.11.2019
Primerjalnik stroškov oskrbe | Zemeljski plin